Този тонкоректор е лесен за изпълнение, като същевременно дава много добри резултати в клас Hi-Fi. Схемата позволява отделно потискане и повдигане на ниските и високите честоти с 20 dB. 
Предвидени са четири потенциометъра - ниски, високи, усилване и баланс. 
Устройството е реализирано с операционен усилвател TL082. 
Захранващото напрежение е двуполярно и варира от ±9V до ±18V, като може да се използват комплектите за сглобяване с модел 1032 - "Преобразувател от еднополярно в двуполярно напрежение" или модел 1033 - "Захранващ блок ±12V/100mA". 
Печатната платка е с размери 74x24mm. 

Този комплект е разглобен, изисква сглобяване и запояване. 

Външният вид може да се различава от този на снимката, без това да променя параметрите на продукта (Това означава, че може да има разлика в използваните елементи (външен вид, разположение, цвят, форма или стойност)).

Стерео предусилвател с тонкоректор

  • Марка: Hobbykit Ltd
  • Модел: 1037
  • Наличност: В наличност
  • 4,60 лв.


  • 3 или повече 4,50 лв.
  • 5 или повече 4,30 лв.
  • 10 или повече 4,00 лв.

Сходни продукти

Транзисторен тонкоректор - стерео

Транзисторен тонкоректор - стерео

Тонкоректорите с транзистори за разлика от тези, съдържащи само пасивни компоненти, могат да осигурят както потискане така и повдигане на ниските честоти от звуковия обхват. Тази проста схема на ..

3,80 лв.

Стерео нискочестотен усилвател 2х10W

Стерео нискочестотен усилвател 2х10W

Нискочестотния усилвател е реализиран с една интегрална схема TDA2005 (TDA2004).  - Изходната мощност - 2х10W.  - Захранващо напрежение DC - от 8 до 18V. Усилвателят е подходящ за мон..

6,95 лв.

Стерео миш пулт

Стерео миш пулт

Схемата представлява аудио пулт, смесващ четири сигнала с възможност за вход от магнетофон, тунер, грамофон и микрофон заедно с тонкоректор за ниски и високи честоти и предусилвател. Тя е проектирана ..

9,30 лв.