Доставка

   Всички поръчани продукти се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма „Еконт Експрес“ до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост от предпочитанията Ви. Плащането се осъществява с наложен платеж или банков превод.
   За стоки в наличност изпращането се извършва обикновено в рамките на 1-2 работни дни, като максималният срок за изпращане е до 5 работни дни.
   За извършване на услуги или друга дейност като изработка на детайли и/или продукти на фирмата, които могат да се поръчат през сайта, сроковете са описани в описанието, а ако не е описан в конкретната оферта, срокът на доставка се дискутира с клиента допълнително.

   Цената на доставката не е включена в цената на продукта или услугата и се заплаща ОТДЕЛНО на куриера.

   Всички пратки с наложен платеж се изпращат с услугата Пощенски паричен превод!
   ВАЖНО! При заплащането на наложения платеж потребителя трябва да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж.
   В случай на издаване на фактура за стойността на пратката, фактурата ще присъства на хартиен носител вътре в пратката, като за нейното осчетоводяване потребителя трябва задължително да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж и да я прикрепи към фактурата!