Схемата представлява аудио пулт, смесващ четири сигнала с възможност за вход от магнетофон, тунер, грамофон и микрофон заедно с тонкоректор за ниски и високи честоти и предусилвател. Тя е проектирана на базата на два операционни усилватели B084 (TL084). Четирите входа се настройват в зависимост от източника на входен сигнал. 
Захранващото напрежение е двуполярно и може да бъде от ± 9V до ± 18V. Препоръчваме да се използва комплект за сглобяване модел 1032 - "Преобразувател от еднополярно в двуполярно напрежение" или модел 1033 - "Захранващ блок ± 12V/100mА". 
Печатната платка е с размери 67x65mm. 

Този комплект е разглобен, изисква сглобяване и запояване. 

Външният вид може да се различава от този на снимката, без това да променя параметрите на продукта (Това означава, че може да има разлика в използваните елементи (външен вид, разположение, цвят, форма или стойност)).

Стерео миш пулт

  • Марка: Hobbykit Ltd
  • Модел: 1028
  • Наличност: В наличност
  • 9,30 лв.


  • 3 или повече 9,00 лв.
  • 5 или повече 8,70 лв.
  • 10 или повече 8,20 лв.

Сходни продукти

Транзисторен тонкоректор - стерео

Транзисторен тонкоректор - стерео

Тонкоректорите с транзистори за разлика от тези, съдържащи само пасивни компоненти, могат да осигурят както потискане така и повдигане на ниските честоти от звуковия обхват. Тази проста схема на ..

3,80 лв.

Стерео предусилвател с тонкоректор

Стерео предусилвател с тонкоректор

Този тонкоректор е лесен за изпълнение, като същевременно дава много добри резултати в клас Hi-Fi. Схемата позволява отделно потискане и повдигане на ниските и високите честоти с 20 dB. Предвиден..

4,60 лв.

Стерео предусилвател с еднополярно захранване

Стерео предусилвател с еднополярно захранване

Устройството представлява стерео предусилвател реализирано с операционен усилвател В082 (TL082), захранван с еднополярно напрежение. Захранващо напрежение от 8 до 15V DC. Печатната платка е ..

3,80 лв.