Тестера за проводници служи за "прозвъняване" на два или повече проводници положени в сгради или машини. Тестера е изпълнен на базата на интегрална схема U1 - LМ324 съдържаща в себе си четири операционни усилвателя. Те работят като компаратори. За датчик се използва D4, който се включва в другия край на проверяваната верига. Тестера работи при натиснат бутон. 
- Захранващо напрежение - от 8 до 16V. 
- Индикатор за прекъснат проводник. 
- Индикатор за обърнат проводник. 
- Индикатор за проводник на късо. 
- Индикатор за нормално трасе. 
Печатната платка е с размери 59x38mm. 

Този комплект е разглобен, изисква сглобяване и запояване. 
Предлага се и като сглобен модул - Модел 1575

Външният вид може да се различава от този на снимката, без това да променя параметрите на продукта (Това означава, че може да има разлика в използваните елементи (външен вид, разположение, цвят, форма или стойност)).

Тестер за проводници

  • Марка: Hobbykit Ltd
  • Модел: 1105
  • Наличност: В наличност
  • 5,20 лв.


  • 3 или повече 5,00 лв.
  • 5 или повече 4,90 лв.
  • 10 или повече 4,60 лв.

Сходни продукти

Тестер за проводници

Тестер за проводници

Тестера за проводници служи за "прозвъняване" на два или повече проводници положени в сгради или машини. Тестера е изпълнен на базата на интегрална схема U1 - LМ324 съдържаща в себе си четири операцио..

5,20 лв.

Тестер за проводници - сглобен

Тестер за проводници - сглобен

Тестера за проводници служи за "прозвъняване" на два или повече проводници положени в сгради или машини. Тестера е изпълнен на базата на интегрална схема LМ324 съдържаща в себе си четири операционни у..

6,30 лв.

Tестер за транзистори, диоди и вериги

Tестер за транзистори, диоди и вериги

Устройството е реализирано с една CMOS интегрална схема 4093. То представлява тестер за транзистори диоди и вериги. - При тестване на транзистор е необходимо да знаете изводите на транзистора (ем..

3,35 лв.